Livsstil og plantebaseret mad for alle

De bedste webshops // Vegansk mad og specialvarer

De bedste webshops // Vegansk mad og specialvarer

Indeholder adlinks ♡

Jeg synes det kan være svært at finde alle de produkter jeg gerne vil bruge, i det lokale supermarked. Liquid smoke, gæflager, veganske treats, frugt og grønt i bulk og superfoods. Derfor har jeg samlet alle de hjemmesider jeg shopper hos i dette indlæg – og del endelig gerne de hjemmesidder du foretrækker i kommentarfeltet.

Husk også at følge mig på instagram, hvor jeg dagligt deler inspiration til en sund livsstil @katinkafabricius

  • GREENOS – Et vegansk online supermarked. Her kan du købe de fleste specialvarer. Jeg synes personligt det er lidt dyrt at få det sendt og ærgerligt at de ikke længere sender frostvarer, men der er et godt udvalg af dressinger, slik osv.
  • Veggie-shop24 – Også et vegansk supermarked. Her finder du alt og lidt mere til. Det er en tysk hjemmeside som absolut er et must at kigge forbi!
  • buywholefoodsonline – Mit yndlingssted at købe diverse nødder; cashews (i stykker til sauce, vegansk ost og kage billigt!), mandler, sesam, kakaonibs, kakao, vanilje og meget mere. Det er meget billigere, men store mængder. Så man kan evt være 2 om en ordre. De yder i øvrigt en rigtig god kundeservice.
  • Med24 – Her kan du finde gode barer og forskellige produkter som quinoaflager, tangchips, olier, superfoods osv.  (adlink)
  • Økologisk supermarked – Her finder du også næsten alt – blandt andet den BEDSTE veganske nutella og ja, rigtig meget mere… (adlink)
  • Fresh.land – Jeg spiser meget frugt og avocado fra fresh.land… Lige nu er der tomt, da de kun sælger direkte fra bonden, men det er snart avocado sæson, og jeg mener det, det er de BEDSTE avocadoer. Har ikke fået en brun og plettet en fra dem – plus det er meget mere bæredygtigt end dem fra butikkerne.
  • Eatgrim – De sender en kasse ud med lokale, økologiske frugter/grøntsager der enten er for grimme til at blive solgt i butikker osv, eller fra overproduktion. Har fået to kasser nu og er ret vild med konceptet!

 

Er der nogle af dem du allerede kender – eller opdagede du måske en ny webshop?

 

♡ Katinka FabriciusSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *