Livsstil og plantebaseret mad for alle

Gravid for tredje gang ♡

Gravid for tredje gang ♡

 

Det er ved at være noget tid siden, at jeg på instagram afslørede at vi venter en baby i det nye år. Det hele er lidt vildt og selvom der er lang tid til, så går det hele bare hurtigt denne gang.

“Ej, jeg er allerede 8+!” Og efter hvad der føles som to dage, “nej 11+ hedder det nu”…

Jeg har virkelig savnet at skrive. Jeg elsker at inspirere jer med nye opskrifter og madbilleder og jeg er glad for, at i kan lide at følge med i den del af mit liv. Men på det seneste har jeg bare kunne mærke en trang til at åbne op igen. Lukke jer ind, eller måske nærmere at lukke ordene ud. Så jeg vil begynde at tillade mig selv at skrive om hverdagen, om ting der optager mig, DIY, mine tanker og måske også mit hjem? Hvem ved. I er jo frie til at vælge og vrage i hvad i vil læse, og sammen skal vi nok få det til at give mening.

Jeg kan bare mærke, at dét at sætte mig her og sætte ord på, indtil videre ingenting, det føles rigtig godt. Og det er jo det vigtigste, ikke?

Og hvordan går det så med at være gravid for tredje gang? Det går faktisk helt fantastisk godt. Jeg er utrolig sur, utilfreds og sulten det meste af tiden – men det hører vidst bare med når jeg er gravid. Man kan dårligt se at jeg er gravid, selvom jeg er i 12. uge – og allerede i 10. uge måtte jeg ellers smide håndklædet i ringen og købe ventebukser sidste gang.

Sådan er det ikke denne gang. Jeg kan endda stadig lukke de gamle, om end jeg ser lidt oppustet ud og må åbne senere på dagen. Faktisk føles det hele lidt anerledes, lidt uforudsigeligt. Måske er det en lillebror denne gang, hvis der altså reelt er forskel på hvordan det føles, når man venter hhv. drenge og piger?

Jeg er et par kg tungere, sover et par timer længere og når ikke så meget som jeg plejer – men hey, hvad er det også jeg skal nå :-)

Husk at følge med på instagram hvor jeg dagligt deler en masse inspiration, samt facebook og min youtube kanal!2 thoughts on “Gravid for tredje gang ♡”

  • Kæmpe tillykke. Jeg nyder virkelig at følge med på din kanaler. Jeg hørte, at du overvejer hjemmeskole. Jeg ville elske at høre mere om det, hvis du ønsker at dele <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *