Livsstil og plantebaseret mad for alle

Nemme oliefri fritter

Nemme oliefri fritter

Jeg elsker pomfritter… Eller pommes frites om du vil. ELSKER. E.L.S.K.E.R..

Det er ikke en overdrivelse, når jeg siger, at vi nogle dage blot spiser 3-4 hele bradepander fyldt med disse herligheder, serveret med vegansk nacho cheese og guacamole- også i store mængder, og så lidt gnave grønt. Der skal vitterligt ikke mere til! Prøv det..

 

Du må også gerne spise dem med ketchup, til en burger, eller til lige netop det du har lyst til, det vil jeg ikke blande mig i, men du kan bestemt spise dem med god samvittighed. De er sunde, nemme og koster ikke en formue at give sig i kast med.

Jeg kan godt lide at vende dem i lidt krydderi. Det kan være basilikum og oregano, eller måske hvidløgspulver og efterfølgende frisk persille, eller sød paprika og et skvæt liquid smoke  – mulighederne er mange.

 

Følger du med på instagram? Her deler jeg dagligt inspiration til grøn mad og jeg bliver glad hvis du har lyst til at følge med. Jeg kan også findes på Bloglovin’, Pinterest og Facebook!

Nemme oliefri fritter

01/06/2018
: 2
: 5 min
: 35 min
: easy

By:

Ingredients
  • 3 store bagekartofler
  • salt
  • evt. krydderier
Directions
  • Step 1 Tænd ovnen på 200 grader varmluft og lad ovnen forvarme.
  • Step 2 Vask kartoflerne grundigt og skær dem ud i stave, i den tykkelse du ønsker.
  • Step 3 Vend dem i krydderi og læg kartoflerne på bagepapir i en bradepande så de ikke rør hinanden. Brug heller to bradepander hvis det ikke er muligt.
  • Step 4 Har du en oliespray, kan du give bagepapiret et pust. Det er ikke nødvendigt, men hvis du har problemer med at få dem af, er det en mulighed.
  • Step 5 Lad dem bage ca. 15 min eller til de er begyndt at blive gyldne, og vend dem så lige en gang. Bag videre til de er helt gyldne og tag dem så ud af ovnen. Spis dem med det samme.

Related Posts

Fantastiske sunde romkugler

Fantastiske sunde romkugler

Jeg har læst om sunde romkugler og prøvet mig lidt frem med forskellige opskrifter. De var alle sammen gode, men ikke heeelt som jeg husker dem. Så jeg prøvede at kombinere disse – og voila! Helt autentiske romkugler…. Jeg mener det! De smager altså som […]

Veganske fiksefrikadeller

Veganske fiksefrikadeller

Jeg er vild med navnet. Fiksefrikadeller. Haha. Jeg synes det er lidt morsomt, med nogle af de navne veganske retter får tilegnet sig, og fiksefrikadeller opstod (desværre, ville gerne have været morsom) ved et tilfælde. Jeg havde lavet nogle deller til os og måtte forlade […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *