Livsstil og plantebaseret mad for alle

Perfekt vegansk risengrød

Perfekt vegansk risengrød

Jeg er ualmindelig stolt af denne her opskrift, på noget så simpelt som risengrød.
Jeg har prøvet alverdens opskrifter, med havremælk, med rismælk, med den ene og den anden soyamælk, ja sågar bare med vand. Og pludselig fik jeg en idé… Og OM den virkede!!

Nu kan du lave en perfekt vegansk risengrød, uden bismag af soya, kunstig vanilje, havre osv. men med den helt rigtige cremet-hed, fedme og så den dælme også hvid. Det lyder måske skørt, men man finder hurtigt ud af, at risengrød kan blive nærmest grå, når man koger den på plantemælk.

Jeg har ikke andet at sige end prøv den!

Følg meget gerne med på instagram @katinkafabricius , facebook eller måske youtube! Der er ingen videoer endnu – men det kan jeg godt afsløre, at der kommer :)

Perfekt vegansk risengrød

08/12/2017
: 4
:
: 1 hr
: 1 hr
: easy

By:

Ingredients
  • 2 dl grødris (de billige fra lidl er ret gode)
  • 1 alpro piskbar fløde
  • vand (der skal være 1 l væske inkl fløden. Det er ca. 7,5 dl vand)
  • 1 tsk vaniljesukker - men ikke den blendede version, køb en med vaniljekorn - eller evt en vaniliestang.
  • 1/4 tsk salt
Directions
  • Step 1 Tag din fløde og mål lige efter med et dl mål. Der er ca. 2,5 dl i. Der skal være 1 l. væske, så suppler med vand.
  • Step 2 Kom så alle ingredienser i en gryde og bring i kog.
  • Step 3 Skru ned på lav varme og lad grøden koge under låg i 45 min – 1 time. Rør en gang eller 3, så du er sikker på den ikke er for varm og brænder i bunden.
  • Step 4 Spis med kanelsukker og naturli’ smørbar!

Follow my blog with Bloglovin


Related Posts

Fantastiske sunde romkugler

Fantastiske sunde romkugler

Jeg har læst om sunde romkugler og prøvet mig lidt frem med forskellige opskrifter. De var alle sammen gode, men ikke heeelt som jeg husker dem. Så jeg prøvede at kombinere disse – og voila! Helt autentiske romkugler…. Jeg mener det! De smager altså som […]

Veganske fiksefrikadeller

Veganske fiksefrikadeller

Jeg er vild med navnet. Fiksefrikadeller. Haha. Jeg synes det er lidt morsomt, med nogle af de navne veganske retter får tilegnet sig, og fiksefrikadeller opstod (desværre, ville gerne have været morsom) ved et tilfælde. Jeg havde lavet nogle deller til os og måtte forlade […]1 thought on “Perfekt vegansk risengrød”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *