Livsstil og plantebaseret mad for alle

Risotto

Risotto

Indeholder reklamelinks

I dag skal jeg dele en opskrift med jer, som jeg ved i vil kunne lide! Jeg mener, hvem kan ikke lide en fantastisk risotto…

Opskriften opstod i dag, da min partner og jeg eksperimenterede med opskrifter til Eco. Og hold nu fast! Den er så cremet, mild og alligevel så fuld af smag. Spiser du ikke plantebaseret, så vil jeg alligevel love dig, at du ikke savner parmasanen! Jeg blev simpelthen nødt til at skrive opskriften ind med det samme :-)

Gærflagerne giver fornemmelsen af, at der rent faktisk er ost i, men de kan godt undlades hvis du ikke kan skaffe dem, selvom jeg på det groveste anbefaler, at du køber en pakke af disse – både til denne ret, men også til diverse pastaretter. Mums!

Følg meget gerne med på instagram @katinkafabricius , facebook eller måske youtube! Der er ingen videoer endnu – men det kan jeg godt afsløre, at der kommer :)

Risotto

16/11/2017
: 2 personer
: 10 min
: 20 min
: 30 min
: easy

By:

Ingredients
  • 250 gr. grødris eller risottoris
  • 0,75 l. grøntsagsbouillon (ca.)
  • 1-1,5 dl hvidvin (den veganske fra aldi gør sig rigtig godt!)
  • 250 gr. svampe
  • 1 stængel grønkål
  • 2-3 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld gode gærflæger
  • Salt
  • Olie til stegning
Directions
  • Step 1 Hak løg og hvidløg fint, rens og skær svampene i skiver og rib grønkål og hak det fint.
  • Step 2 Lav bouillonen klar og varm en gryde op med rigeligt olie.
  • Step 3 Steg løg og hvidløg klare, og tilsæt herefter ris, og steg videre et par minutter.
  • Step 4 Tilsæt vinen og lad den suge helt ind i risene. Tilsæt herefter bouillon lidt ad gangen, og lad det trække ind i risene mens du rører. Kom gerne lidt salt i sammen med bouillonen, hvis den ikke er for salt i sig selv.
  • Step 5 Steg samtidig svampene på en pande, og hæld disse, samt deres væske i gryden.
  • Step 6 Herefter steger du grønkål med lidt olie og salt 1-2 minutter.
  • Step 7 Når risene er perfekte og risottoen dejlig cremet, tilsætter du det stegte grønkål og herefter en håndfuld gærflager.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *