Livsstil og plantebaseret mad for alle

Sådan piller du nemmest et granatæble

Sådan piller du nemmest et granatæble

Det er næppe rakatvidenskab – men ikke desto mindre har jeg selv brugt alverdens bøvlede metoder for at få de smukke kerner ud af den lidt besværlige frugt… Man kan rulle, banke på dem, halvere dem – ja hvad ved jeg. Men det her er nu den nemmeste metode, hvis man ønsker at bevare kernerne hele og samtidig svine mindst muligt ;-)

Du tager dit granatæble og skærer hele vejen rundt i toppen. Det svære er, ikke at skære ind i kernerne. Så kun lige ind med spidsen af kniven.

Herefter vrikker du “låget” af og skærer så på samme måde ned langs siden. Hvor mange “både” du laver, det er op til dig, men lad dem ikke være alt for store, så går det smarte af..

Tag fat i skrællen der hvor du har snittet låget af og hiv og vrid forsigtigt bådene fra hinanden til du står med alle bådene for sig.

Nu piller du bare hinderne af, og skubber kernerne af uden at kvase dem. Dem der sidder helt inde ved skrællen får du nemmest af ved at bøje båden den modsatte vej, så kan du skubbe dem ud…

Sådan – så har du granatæblekerner klar til brug! Du kan opbevare dem i en lukket boks i ca. en uge. Så har du til salaterne, morgenmaden, snacken og hvad end du bruger dem til.

Mine er fra fresh.land og de er mega gode…. Nok de bedste jeg har smagt. Det er en meget sød sort og de kan bestemt anbefales, især hvis i er et par stykker der vil deles om en kasse.

Husk at følge med på instagram hvor jeg dagligt deler en masse inspiration, samt facebook og min nye youtube kanal!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *