Livsstil og plantebaseret mad for alle

Vegansk flødepasta med svampe og persille

Vegansk flødepasta med svampe og persille

Indeholder affiliatelinks

 

Det her, er nok min mest forespurgte opskrift – på trods af, at den samtidig er super simpel. Men jeg forstår det godt, for hvad er bedre end en omgang flødepasta, der både er hurtig og nem at lave – men som også er en comfortfood, når de er aller bedst.

Jeg har faktisk optaget en film af opskriften, men skal lige øve mig lidt inden den kommer online… ;)

Et lille tip i forbindelsen med opskriften er, at tilsætte vand til retten, hvis pastaen suger sovsen til sig – så har du igen en cremet lækker ret.

Jeg bruger gærflager næsten hver dag – men jeg ved godt, at det er fremmed for mange. Lad jer endelig ikke skræmme! Sørg bare for at købe de gode der er på markedet, da enkelte smager surt eller decideret dårligt.. Jeg foretrækker disse gærflager og dem vil jeg til hver en tid anbefale.

Lad mig i øvrigt lige sige tak til de 200 der har trykket “følg” inde på instagram den sidste uge! Det kan godt være 600 følgere ikke er mange i instaverdenen – men det er mange for mig, for det er en ny kanal og jeg er bare hammer glad for jer alle sammen, og glad for at i har lyst til at følge med. Jeg opdaterer derinde lidt oftere end her, da jeg også viser hvad jeg spiser, uden at det nødvendigvis er en opskrift – så jeg håber vi også ses derinde! @katinkafabricius

Vegansk flødepasta med svampe og persille

10/04/2018
: 2-3 personer
: 5 min
: 15 min
: 20 min
: easy

By:

Ingredients
 • 500 gr. pasta
 • 1 vegansk soyafløde (Soya Cuisine)
 • 1 stor håndfuld persille
 • 1 bakke svampe
 • 1-2 fed hvidløg
 • 1 dl gærflager
 • Salt, peber og evt. muskatnød
Directions
 • Step 1 Hak hvidløg fint, skær svampende i skiver og skyld og hak persillen fint.
 • Step 2 Sæt en pande og en gryde med vand over.
 • Step 3 Steg hvidløg i lidt vand eller olie, og tilsæt svampene.
 • Step 4 Kog pastaen.
 • Step 5 Skru ned for panden og tilsæt fløden – det må kun små simre, ellers er der risiko for at fløden skiller.
 • Step 6 Kom persillen i.
 • Step 7 Hæld gærflagerne i, rør rundt og smag til med salt, peber og muskatnød.
 • Step 8 Hæld saucen over pastaen og servér gerne med friske tomater,ekstra persille samt gærflager.

Related Posts

Fantastiske sunde romkugler

Fantastiske sunde romkugler

Jeg har læst om sunde romkugler og prøvet mig lidt frem med forskellige opskrifter. De var alle sammen gode, men ikke heeelt som jeg husker dem. Så jeg prøvede at kombinere disse – og voila! Helt autentiske romkugler…. Jeg mener det! De smager altså som […]

Veganske fiksefrikadeller

Veganske fiksefrikadeller

Jeg er vild med navnet. Fiksefrikadeller. Haha. Jeg synes det er lidt morsomt, med nogle af de navne veganske retter får tilegnet sig, og fiksefrikadeller opstod (desværre, ville gerne have været morsom) ved et tilfælde. Jeg havde lavet nogle deller til os og måtte forlade […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *