Livsstil og plantebaseret mad for alle

Vegansk Risalamande

Vegansk Risalamande

Det er jo jul, så i må lige bære over med temaet i måske kan fornemme :)

Jeg lagde min opskrift ud på risengrød forleden, og hold da op en masse fine beskeder i har skrevet! Jeg er så glad for, at i også finder den tilfredsstillende. Derfor skal i ikke snydes for min version af Risalamande. Den er testet på min mand, som hader plantemælk, og min far, og ingen af dem kunne smage forskel på den og den originale..
Det er da noget af et skulderklap, hva’? Jeg er nu også selv ret vild med den.

Du skal bruge min opskrift på risengrød, for det er den der skiller sig ud for mængden, og giver den helt rigtige smag og konsistens.

Den skal selvfølgelig serveres med hakkede mangler og kirsebærsauce, rigtig meget kirsebærsauce…. Selvfølgelig!
Faktisk putter jeg ikke mandler i, i stedet er de i en skål ved siden af, da vandende er lidt delte, når det kommer til mandler i Risalamande. Så det er jo også en mulighed, hvis i har det sådan.

Jeg glæder mig til at høre, hvad i synes om min opskrift!

Jeg vil også gerne lige slå et slag for min Instagram og min Facebook – jeg bliver meget glad, hvis i har lyst til at følge med!

Vegansk Risalamande

11/12/2017
: 5
: 5 min
: 1 hr
: 1 hr 5 min
: easy

By:

Ingredients
  • Kold risengrød (se tekst for link - brug denne opskrift, hvis du ønsker en risengrød helt uden bismag af de ene eller det andet, jeg lover, at det bliver bedst sådan)
  • 1 tsk vaniljesukker - sukker med vaniljekorn, ikke den blendede.
  • 1 alpro piskbar fløde
  • lidt friskpresset citronsaft
  • Mandler og kirsebærsauce til servering
Directions
  • Step 1 Først laver du risengrød efter min opskrift, for at sikre du opnår den helt rigtige smag og konsistens, og så rører du lige en ekstra ske vaniljesukker i (og evt. sukker, hvis du vil have den meget sød). Køl den ned.
  • Step 2 Imens pisker du fløden med en håndmixer, tilsæt lidt citron og pisk videre til den er så fast som mulig.
  • Step 3 Kom grøden i en skål, tilsæt halvdelen af flødeskummet og vend forsigtigt i. Forsæt med at tilsætte flødeskum, til du opnår den konsistens du foretrækker. Jeg bruger personligt næsten den hele.
  • Step 4 Tilsæt nu mandler (eller lad være) og server for dine gæster! Den kan sagtens laves lidt før, men jeg ville max lave den dagen før, da flødeskummen skiller efter noget tid på køl.

Related Posts

Fantastiske sunde romkugler

Fantastiske sunde romkugler

Jeg har læst om sunde romkugler og prøvet mig lidt frem med forskellige opskrifter. De var alle sammen gode, men ikke heeelt som jeg husker dem. Så jeg prøvede at kombinere disse – og voila! Helt autentiske romkugler…. Jeg mener det! De smager altså som […]

Veganske fiksefrikadeller

Veganske fiksefrikadeller

Jeg er vild med navnet. Fiksefrikadeller. Haha. Jeg synes det er lidt morsomt, med nogle af de navne veganske retter får tilegnet sig, og fiksefrikadeller opstod (desværre, ville gerne have været morsom) ved et tilfælde. Jeg havde lavet nogle deller til os og måtte forlade […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *